03
mrt
'20
Popkoor Bloom op scherp in Noordwijk - Noordwijkerhout.
Geschreven door Popkoor Bloom
Foto's Redactie BON

Popkoor Bloom op scherp.

De kaartverkoop van de 2 theaterconcerten van Popkoor Bloom “Vrijheid: Niet te stoppen!” op 14 en 15 maart aanstaande in Theater De Muze in Noordwijk loopt als een trein. Popkoor Bloom verwacht dat beide concerten uitverkocht raken. Vooral nu de kaarten ook bij de VVV in Noordwijkerhout verkrijgbaar zijn. Intussen werken de zangers en zangeressen hard en scherp aan het programma, want kwaliteit staat hoog in het vaandel....

Naast de reguliere repetities zijn er bijna wekelijks extra repetities, zelfs op zondag, waarin gewerkt wordt aan regie en choreografie. Daarnaast zijn er de extra repetities met het combo, bestaande uit Demi Aartse, Joost Visser en Michel de Haas.

Ondertussen werken de dansgroepen van Summer Oudemast met geluidsopnamen van Bloom aan de dansen. Agendatechnisch is het niet mogelijk voor de dansgroepen en het koor om gezamenlijk te repeteren. Pas op 14 maart ontmoeten zij elkaar voor het eerst en dan moet het in één keer goed. Dat zet de pijlen op scherp bij alle deelnemers.

Opmaat
Tijdens de voorstelling worden pakkende teksten en gedichten voorgedragen die het thema Vrijheid nog meer gewicht geven. Het publiek wacht een bruisende avond of middag vol energie, vrolijkheid en humor met af en toe een serieus moment. Uitstekende ingrediënten om de Vrijheid te vieren.

Bloom wil de toeschouwers raken en ervan bewust maken dat Vrijheid alleen maar werkt als wij dat allemaal willen. Een passende opmaat naar de vele activiteiten die rond 5 mei in heel Nederland plaatsvinden.

Tickets
Tickets á € 12,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Muze of online via www.demuzenoordwijk.nl en bij VVV Noordwijkerhout. Aanvang zaterdag 14 maart: 20.00 uur. Aanvang zondag 15 maart: 14.00 uur. Voor meer informatie: www.popkoorbloom.nl

Foto: ByMo Fotografie