Datum: 08-08-2020 - 08:51
02
mrt
'20
Kaartverkoop voor de 'musical JC 2.0' van Stichting Hakuna Matata is gestart in De Zilk.
Geschreven door Stichting Hakuna Matata uit De Zilk

Kaartverkoop voor de 'musical JC 2.0' van Stichting Hakuna Matata is gestart.

Stichting Hakuna Matata uit De Zilk is bekend van de vele musicals die zij in kerken van de Duin- en Bollenstreek al vanaf 1995 opvoert. De bekendste daarvan zijn de musicals Jesus Christ Superstar, Hair, Anatevka, The Sound of Music, Jozefs Droomjas en Prima Donna. Na een voorbereiding van bijna één jaar, is vanaf vorig jaar september Stichting Hakuna Matata met een grote groep enthousiaste deelnemers...

druk aan het repeteren voor de musical “JC 2.0” welke in de Zilker kerk zal worden opgevoerd. De groep bestaat uit 56 deelnemers verspreid uit de hele Bollenstreek. Ze zijn samen met een 11-koppige live band, bezig om een geweldige uitvoering van deze musical op de planken te gaan zetten.

De musical “JC 2.0” is gebaseerd op de legendarische rockopera “Jesus Christ Superstar” van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, voor ons bewerkt door Ied van Lierop en Joop Slijkerman. Het verhaal gaat over de laatste weken van het leven van Jezus.

In 1995 is deze musical uitgevoerd, ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Heilig Hartkerk in de Zilk. Nu, 25 jaar later, gaan we op verzoek van de jubileumcommissie deze prachtige musical nogmaals uitvoeren ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van dezelfde kerk.

Nu in een eigentijds jasje. Het eeuwenoude verhaal blijft hetzelfde, maar zou het zo in onze huidige “2.0 maatschappij” passen…? U heeft de mogelijkheid om dit te gaan ervaren in deze prachtige maar soms heftig confronterende, herschreven musical.

De uitvoeringen, met een adviesleeftijd vanaf 12 jaar, zullen plaatsvinden in de Heilig Hartkerk van De Zilk op donderdag 2 april, vrijdag 3 april en zaterdag 4 april a.s.. De voorstellingen in de avond beginnen om 20:00 uur. Op zaterdagmiddag om 14:30 uur is er een speciale matinee voorstelling voor senioren.

Er is dan een gereduceerd matinee tarief voor elke senior van 65 jaar of ouder, waarbij dit tarief ook geldt voor 1 bezoeker die deze senior begeleidt of vergezelt. De kaarten kosten € 17,50 per stuk (gereduceerd tarief € 10,-) inclusief één consumptie in de pauze.

De kaarten zijn verkrijgbaar op Wassenaarseweg 10 en Lijsterbesstraat 9 in De Zilk (ma. t/m vrij. tussen 18.00 uur en 19.00 uur) maar ook online te bestellen op www.hakunamatata-dezilk.nl.