02
mrt
'20
Scouting Bosgeest viert een feestje en collecte Jantje Beton in Noordwijkerhout.
Geschreven door Scouting Bosgeest

Scouting Bosgeest viert een feestje en collecte Jantje Beton. (foto's)

Zaterdag 29 februari was het geen normale opkomst bij deze Noordwijkerhoutse Scoutingvereniging. Het was weer tijd voor een jaarlijks terugkerend feestje! Meer dan honderd jaar geleden werd Scouting bedacht door Lord Baden Powell. Rond zijn verjaardag, 22 februari, wordt dat bij Scouting Bosgeest gevierd. Zaterdagmiddag zijn alle Bevers, Esta’s, Welpen, Verkenners, Padvindsters, Explorers en leiding naar zwembad de Wasbeek in Sassenheim gegaan...

om lekker te spelen in het water. Het feestje was daarna nog niet afgelopen: op het clubhuis kregen de kinderen heerlijke pannenkoeken! Die waren na een middagje zwemmen natuurlijk heel snel op!

Op 7 maart komt Scouting Bosgeest weer in actie voor de Jantje Beton Collecte. Buitenspelen is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. En veel kinderen kunnen daarnaast ook niet naar een club of vereniging.

Jaarlijks zetten de Scoutingleden zich in om tijdens de Jantje Beton Collecte geld op te halen voor de projecten van Jantje Beton en de eigen clubkas.

Met meer inkomsten is meer mogelijk, zoals onderhoud, aanschaf en vervanging van materialen of de organisatie van activiteiten. U geeft toch ook?

Foto's PR.