Datum: 22-09-2020 - 15:04
01
mrt
'20
Dansgarde Keiebijters zoekt nieuwe dansmariekes in Noordwijkerhout.
Geschreven door CV de Keiebijters

Dansgarde Keiebijters zoekt nieuwe dansmariekes.

Hoewel carnaval 2019/2020 nog vers in het geheugen ligt, zijn de dansmariekes van carnavalsvereniging de Keiebijters alweer uitgebreid bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De vereniging is op zoek naar enthousiaste dames, die bij de mini of maxi willen dansen. De mini-dansgarde is een groep in de leeftijd van 7 tot 12 jaar en de maxi-dansgarde een groep in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. Voor elk nieuw carnavalsseizoen...

wordt er getraind op een nieuwe gardedans en showdans. Elke dinsdagavond (met uitzondering van de schoolvakanties) wordt er getraind onder leiding van een eigen team met trainsters en begeleidsters. De groep is niet alleen actief tijdens de carnaval maar ook op festivals en toernooien. Tijdens de carnaval dansen ze in de nieuwe feestlocatie aan de Ambachtsweg.

Ben jij tussen de 7 en 16 jaar, heb jij gevoel voor ritme en ben jij dol op dansen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom kijken tijdens een training. De training start vanaf 7 april in de trainingsruimte op het terrein van het Raamwerk (Zeereep 3a).

De mini-dansgarde traint van 18:30-19:30 uur en de maxi-dansgarde traint van 19:30-20:30 uur. Voor een indruk zie de foto’s en filmpjes op de Facebookpagina van de dansmariekes Keiebijters of kijk op de website www.dekeiebijters.nl.

Foto Marc vd Molen.