Datum: 13-07-2020 - 06:36
29
feb
'20
Moeder en dochter uit Noordwijkerhout op Goede Doelen reis naar Zuid-Afrika. (update: filmpje Postcode-Loterij met reisverslag + interview)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Moeder en dochter op Goede Doelen reis naar Zuid-Afrika. (update: filmpje Postcode-Loterij met reisverslag + interview)

Op 8 november plaatste Nicolette van Dam, als ambassadeur namens de Nationale Postcode Loterij, een oproep waarbij deelnemers aan de Postcode Loterij zich konden aanmelden om kans te maken op het winnen van een schitterende Goede Doelen reis naar Zuid-Afrika. De deelnemers konden gratis meedoen, ze moesten alleen een hele goede motivatie en een filmpje er aan toevoegen. Uit de meer dan 10.000 aanmeldingen....

bleven er voor Nederland uiteindelijk vier gelukkige prijswinnaars over. Op woensdagmiddag 11 december maakte Nicolette van Dam op haar Instagram bekend dat Jeannette en Danique Vogels, moeder en dochter en beide eigenaressen van Bed & Breakfast De Raetskamer in Noordwijkerhout, met hun filmpje (klik hier) en motivatie de unieke reis naar Zuid-Afrika samen met Nicolette en nog 2 andere winnaars Cesar en Aurinke mochten gaan maken van 2 t/m 9 februari 2020.

U heeft via een dagboek met een verslag, foto's en filmpjes op BON de fantastische reis van Danique en Jeannette en de bijzondere ervaringen die zij daarbij opdeden in het mooie Zuid-Afrika kunnen meebeleven. Op 9 februari kwamen moeder en dochter moe maar vol met indrukken, van de intensieve prachtige reis, weer terug in Nederland,  het is een reis geworden om nooit te vergeten geven beide aan. 

Mocht u nog niet alles gelezen hebben dan staan hieronder alle 5 linken van het dagboek. Ondertussen zijn er ook door de Postcode Loterij twee filmpjes op internet online gezet. Op de Facebookpagina van de Postcode Loterij staat een filmpje van Nicolette van Dam met een leuk interview met de 4 Nederlandse prijswinnaars, waaronder dus Jeannette en Danique. Klik hier voor dit filmpje met o.a. het interview (4 minuten).

Onder de linken van het dagboek staat ook een filmpje met een reisverslag van bijna 9 minuten, gemaakt in opdracht van de Postcode Loterij, waarbij u een mooie indruk krijgt van de fantastische reis die Danique en Jeannette hebben beleefd.

Deel 1: Het begint te kriebelen…. over 2 dagen start de reis naar Zuid-Afrika.

Deel 2: Aankomst in Zuid-Afrika en bezoek aan 'Robben Island'.

Deel 3: Op safari in het Krugerpark.

Deel 4: Bezoek aan neushoorn opvang, Roger Federer Foundation en pinguïn kolonie.

Deel 5: Meet en greet Rafael Nadal en Roger Federer, tenniswedstrijd en wijntour.