Datum: 07-10-2022 - 13:26
04
mrt
'20
Alzheimer Café Noordwijkerhout en Teylingen in Munnekeweij.
Geschreven door Alzheimer Café
Foto's Redactie BON

Alzheimer Café in Munnekeweij thema: Veiligheid in en om het huis.

Op maandagavond 9 maart vindt het volgende Alzheimer Café plaats in Noordwijkerhout. De meeste mensen met dementie wonen nog in hun eigen woning. Om dit goed te laten verlopen kan zorgen voor aanpassingen nodig zijn. Dit kunnen aanpassingen aan de woning zijn, maar ook aanpassingen in de gewoontes van mensen zelf. Welke adviezen en hulpmiddelen kunnen hierbij helpen om op een veilige manier thuis te blijven wonen?...

Irene Verdouw, ergotherapeut, en Erwin Roks, comfortinstallateur, kunnen u hier veel over vertellen. Een presentatie aangevuld met praktijkvoorbeelden kunnen u op weg helpen om ideeën op te doen om de situatie bij u te verbeteren. Ook de meegebrachte hulpmiddelen komen daarbij aan de orde. Hierdoor zal de veiligheid vergroot worden wat het thuis wonen ten goede zal komen.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden. Het Alzheimer Café is geopend vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 en duurt tot 21 uur. Adres: Munnekeweij, Via Antiqua 25, Noordwijkerhout. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie: Wil van der Kwaak te. 06-46033996.