Datum: 17-05-2022 - 18:33
26
feb
'20
Word jij de nieuwe Martin Garrix? Welzijnskwartier start DJ-cursus in X-Out in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON

Word jij de nieuwe Martin Garrix? Welzijnskwartier start DJ-cursus in X-Out.

Luister jij dagelijks naar muziek? Vind je het vet om achter een DJ-set te staan? Heb jij altijd al willen weten hoe je dat ‘draaien’ eigenlijk gaat en hoe je een publiek in extase brengt? Doe dan mee met de DJ-cursus van Welzijnskwartier in het jongerencentrum X-Out in Noordwijkerhout. Welzijnskwartier is op zoek naar 6 jongens en meiden die de fijne kneepjes van het draaien achter de ‘Wheels of Steel’ willen leren....

Onder begeleiding van twee ervaren DJ’s ga je in 10 lessen aan de slag met bestaand en nieuw materiaal op een manier waarop Armin van Buuren, Roy van Ingen, Hardwell en Afrojack ook ooit zijn begonnen. De begeleiders beheersen het vak al een tijdje. Zij draaien op feesten en zelfs in Chersonissos.

Welzijnskwartier
Welzijnskwartier is dé partner voor mooie jongereninitiatieven in de Duin- en Bollenstreek. Initiatieven waarmee kernen en wijken weer net even mooier worden. Het jongerenwerk van Welzijnskwartier is actief op de (digitale) straat en in jongerencentra als X-out.

Wie: jongens en meiden tussen 10 en 16 jaar
Wanneer: Start cursus (elke)woensdag 18 maart, van 19.30 tot 21.30, 10 lessen
Waar: X-Out, Noordwijkerhout
Kosten: slechts € 20,-. (is € 20,- lastig, schroom dan niet om je dan alsnog aan te melden)
Aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 061211 4708 (doe het snel, vol is vol)

Foto Welzijnskwartier.