Datum: 02-10-2023 - 16:33
25
feb
'20
Jaarlijkse 'Kei der Keiebijters' in 2020 voor Frank en Paul in Noordwijkerhout.
Geschreven door CV De Keiebijters
Foto's Redactie BON

Jaarlijkse 'Kei der Keiebijters' in 2020 voor Frank en Paul.

Tijdens de jaarlijkse Boerenbruiloft op de maandagmiddag bij Carnavalsvereniging de Keiebijters kregen Frank Rotteveel en Paul Hoekstra de Kei der Keiebijters uitgereikt. In het nieuwe feestelijke onderkomen aan de Ambachtsweg, waarbij de (on)echte huwelijksvoltrekking ook de nieuwe burgemeester Wendy Verkleij en wethouder Sjaak van den Berg aanwezig waren, mochten de twee bewoners van Stichting Het Raamwerk ten overstaan van zo’n 350 bruiloftsgasten...

uit handen van Prins Nounours en Prinses Curiosa de trofee in ontvangst nemen. Voorzitter Gerard Kuijpers memoreerde in een korte toespraak de verdiensten van beiden.

Al jaren zetten Paul en Frank als parkeerwacht zich meer dan in bij de traditionele Kofferbakmarkten op het BAVO-terrein. Ze doen dit al jaren met veel overgave en met hart en ziel voor de Keiebijters!

De stemming onder de bruiloftsgasten was uiteraard prima en allen lieten zich de boerenkool met worst meer dan uitstekend smaken. Al met al weer een zeer geslaagd feest bij de Keiebijters. Meer info op www.dekeiebijters.nl.

Foto's Marc van der Molen hoffotograaf der Keiebijters.