Datum: 06-06-2023 - 09:00
24
feb
'20
Met de wind in de rug over het Noordwijkse strand bij de NederStrandLoop in Noordwijk en Noordwijkerhout.
Geschreven door NSL - Noordwijkerhoutse Strandlopers
Foto's Redactie BON

Met de wind in de rug over het Noordwijkse strand bij de NederStrandLoop.

De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op 1 maart 2020 de NederStrandLoop. Een fantastische (wedstrijd-)loop door de duinen en over het Noordwijkse strand! De naam is een combinatie van organisator atletiekvereniging Noordwijkerhoutse StrandLopers en de startplaats/co-host St(r)andplaats Nederzandt. Tijdens deze loop zullen ook de NSL-clubkampioenschappen worden gehouden...

 

In dit jaargetijde is het altijd verrassend hoe de weersomstandigheden zijn, inclusief de conditie op het strand. De route is afhankelijk van de windrichting, op het strand lopen we met de wind in de rug, door de beschutte duinen heb je geen last van tegenwind. Ideaal voor een mooie PR!

* Er is een korte afstand (7,7 km) en een lange afstand (15,5 km).
* Voorinschrijving kan tot vrijdag 28 februari 20:00 via de website www.av-nsl.nl en kost € 7,00. Dit geldt voor beide afstanden.
* Na-inschrijving (€ 10,00, pinbetaling is mogelijk) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 St(r)andplaats Nederzandt.
* Inbegrepen is een kop koffie/thee. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming.
* Op de wedstrijdlocatie zijn toiletten aanwezig en is er omkleedgelegenheid.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. De NSL is opgericht in 1968. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.

Drone-foto's 2019 Chris Koomen.