24
feb
'20
Uitbundige carnavalsfeesten op de basisscholen van Kokkerhout. (foto's)
Geschreven door Regenboog / Prinsenhof

Uitbundige carnavalsfeesten op de basisscholen van Kokkerhout. (foto's)

Op vrijdag 21 februari waren de kinderen van Jenaplan Basisschool de Regenboog al goed in de stemming voor carnaval. Veel kinderen waren ’s ochtends al verkleed naar school gekomen, de een nog mooier of gekker dan de ander! De feestvreugde werd verhoogd toen de kinderen in de ochtend werden vereerd met een bezoek van Prins ConfetSchie en Prinses Power! en een van de adjudanten van de Kaninefaaten....

Samen met de kinderen van de Kindervilla en de Hommels (Raamwerk) werd er gehost en in polonaise gelopen. Extra leuk was het dat er een aantal bewoners van Munnekeweij op bezoek was, waaronder een oud-prins Carnaval. Ook zij genoten zichtbaar van alle feestvreugde.

's Middags werden de oudere kinderen van de Regenboog bezocht door het Prinsenpaar van de Babyfaaten, Prins Simba''' en Prinses Nala, met hun gevolg. Nadat de dansmariekes een indrukwekkende show hadden laten zien, zat de stemming er goed in en gingen kinderen en leerkrachten uiteindelijk in polonaise onder de muzikale klanken van de Keietoeters de hele school door. (foto's 1 t/m 4 Regenboog)

Carnavalsviering op de Prinsenhof.
Afgelopen vrijdag was er ook een groot carnavalsfeest op basisschool de Prinsenhof, met in de ochtend een bezoek van de Prinsenparen van de Kaninefaaten en de Tulpkabouters. Vrijdagmiddag waren de Babyfaaten met hun Prinsenpaar en de blaaskapel De Keietoeters van de partij en natuurlijk ook het eigen Prinsenpaar en het Boerenbruidspaar van de Prinsenhof. (zie laatste foto)

Foto´s PR.