Datum: 22-10-2021 - 04:42
24
feb
'20
Parochie Sint Maarten gaat een nieuwe uitdaging aan.
Geschreven door Parochie Sint Maarten

Parochie Sint Maarten gaat een nieuwe uitdaging aan.

Om een groep boeren in Coral del Piedras in Panama verder te helpen! Met de opbrengst van de verkoop van tasjes, bloemen, zadelhoesjes en wijn in de verschillende kernen. Vorig jaar is daar een begin mee gemaakt en dit jaar willen ze het project afronden. Meteen na het feestgedruis breekt weer de tijd aan voor bezinning en verder kijken dan de eigen omgeving. De vasten- of 40-dagen tijd als voorbereiding voor Pasen. In deze 40 dagen...

voert de parochie Sint Maarten actie voor arme boeren in Panama. Het project dat door pater Roberto is gestart, heet hier Challenge for Panama. En voor deze vastentijd heeft de parochie daar de 40 days Challenge for Panama van gemaakt. Jongeren van over heel de wereld brachten daar tijdens De Wereld Jongeren Dagen een bezoek, een teken dat het een project zeer de moeite waard is! De bedoeling is om het leven van de mensen daar te verbeteren en ze zelfredzaam te maken.

Overal in de parochie worden activiteiten ondernomen om een mooi bedrag naar dit project over te kunnen maken. Zo worden er in de diverse kerken na de diensten artikelen verkocht voor het goede doel. Ook wordt er een Fancy Fair georganiseerd in de Maasgaarde in Noordwijkerhout. Dat zal zijn op 1 maart van 11.15 tot 16.00 uur. (Als u nog spullen heeft die geschikt zijn voor de verkoop dan zijn die welkom op 29 februari van 10.00 – 13.00 uur of kunnen eventueel opgehaald worden (tel. 0252-341063) of melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op za. 14 maart wordt er gewandeld (opgeven via secretariaat), en er is opnieuw een golfwedstrijd georganiseerd die gespeeld wordt op zaterdag 21 maart bij Tespelduyn. U kunt zich hiervoor inschrijven bij Jacques Duijndam, tel. 06-23261514 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , kosten €29,50 (leden €10).

MOV groepen Sint Maarten

Foto PR.