Datum: 08-08-2020 - 11:25
23
feb
'20
NLdoet 2020 zoekt klusaanbieders en vrijwilligers om deze klussen te klaren in de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Oranje Fonds

NLdoet 2020 zoekt klusaanbieders en vrijwilligers om deze klussen te klaren in de gemeente Noordwijk.

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Klusaanbieders en vrijwilligers, om deze klussen te klaren, kunnen zich daarvoor aanmelden. Doe je mee?....

Voor vrijwilligers (tot nu toe 17 klusaanbieders in de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk) 
Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 13 en 14 maart 2020 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook! 

* Lees meer

Voor klusaanbieders (tot nu toe 17 klusaanbieders in de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk)
Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken in de gemeente Noordwijk opgelet! Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 13 en 14 maart 2020! Aanmelden voor 2020 kan nog steeds.

* Lees meer

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Steun het vrijwilligerswerk
Voelt u zich betrokken bij onze samenleving? Wilt u naast NLdoet ook op een andere manier sociale projecten steunen? Vanaf 2 euro per maand bent u al Vriend van het Oranje Fonds!

* Steun het vrijwilligerswerk​