Datum: 07-06-2020 - 11:35
23
feb
'20
(Belasting)spreekuur KBO Noordwijkerhout in de Bibliotheek.
Geschreven door Bibliotheek Noordwijkerhout

(Belasting)spreekuur KBO Noordwijkerhout in de Bibliotheek.

Ben jij een senior en heb je een vraag over bijvoorbeeld veiligheid, langer thuis wonen of je belastingaangifte? Of wil je tips over alles wat met de digitale samenleving te maken heeft? Kom dan naar het spreekuur van seniorenorganisatie KBO Noordwijkerhout in de Bibliotheek. Hulp bij belastingaangifte: Wil je dat een belastinginvuller van KBO Noordwijkerhout jou helpt bij het doen van aangifte? Meld je dan aan tijdens het spreekuur in de bibliotheek van Noordwijkerhout...

Na het maken van een afspraak, komt de belastinginvuller bij jou thuis. Om voor deze hulp in aanmerking te komen, moet je een DigiD hebben en mag je inkomen niet hoger zijn dan € 35.000 (alleenstaande) of € 50.000 (voor gehuwden en samenwonenden). Lukt het niet om tijdens een spreekuur langs te komen? Ook op andere tijden kunnen we je doorverwijzen naar de belastinginvullers.

(Belasting)spreekuur KBO Noordwijkerhout in de Bibliotheek
donderdag 26 maart
donderdag 9 april
donderdag 23 april
tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2, 2211 CC Noordwijkerhout

Belastingaangifte doen in de bibliotheek
Iedereen kan in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek gratis online de belastingaangifte invullen en printen met een veilige computer en internet.

Convenant Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst
Deze dienstverlening vindt plaats in het kader van een convenant dat Koninklijke Bibliotheek (KB) en Belastingdienst in 2016 sloten. Bijna alle 800 vestigingen van bibliotheken in Nederland geven gratis toegang tot computers met internet en printfaciliteiten om online zaken te doen met de overheid.

Daarnaast organiseren bibliotheken gratis cursussen over dit onderwerp. Ook bieden we in samenwerking met maatschappelijke organisaties hulp bij het invullen van (online) belastingaangiften en/of houden we belastingspreekuren.