Datum: 29-03-2023 - 11:11
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

22
feb
'20
3e Lentefeest met veel activiteiten bij Jansen's Overseas Schippersvaartweg in Noordwijkerhout.
Geschreven door Jansen's Overseas
Foto's Redactie BON

Opnieuw een Lentefeest met veel activiteiten bij Jansen's Overseas Schippersvaartweg.

Nu de winter toch weer een beetje op zijn einde loopt, kunnen we hopelijk gaan uitkijken naar een heerlijk voorjaar. Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas op de Schippersvaartweg heeft de lente al in zijn hoofd en wil dat, na het succes van de twee voorgaande jaren, opnieuw gaan vieren met het 3e 'Lentefeest' vol met activiteiten op zaterdag 21 maart. Het wordt een uitje voor het hele gezin...

die op deze zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur plaatsvindt. Er is een verkoop van bloembollen op pot (de specialiteit van Jansen's Overseas) en is er ook een pluktuin van tulpen voor de verkoop.

Er zijn weer diverse activiteiten voor de kinderen. Natuurlijk kunt u op deze dag genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers. De toegang is gratis en uiteraard ook rolstoelvriendelijk.

Tijdens dit 'Lentefeest' zijn ook de vrijwilligers en cliënten present van boerderijwinkel 'Appeltje Eitje' van de Zorgboerderij De Hafakker van Raamwerk. Zij verwelkomen u met een kraam vol met zelfgemaakte spullen die voor een leuk prijsje te koop zijn en helpen ze mee bij de organisatie van het 'Lentefeest'.

Bloembollenbedrijf Jansen's Overseas geeft tot slot aan dat de volledige opbrengst van dit 'Lentefeest' als donatie wordt gedaan aan Stichting Het Raamwerk. U bent met uw gezin van harte welkom op zaterdag 21 maart Schippersvaartweg 34 in Noordwijkerhout.