Datum: 16-05-2022 - 09:54
20
feb
'20
Een film in de bioscoop van Munnekeweij in Noordwijkerhout.
Geschreven door Munnekeweij

De film 'Heaven is for Real' in de bioscoop van Munnekeweij.

Zondagmiddag 23 februari kunt u opnieuw genieten van een film in de bioscoopzaal van Munnekeweij. Deze keer wordt de film 'Heaven is for Real' vertoond. De entree is gratis, maar let op 'vol is vol'. De consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen voldaan worden met de consumptiekaart die verkrijgbaar is bij de servicebalie. Om 14.00 uur vangt de film aan en u dient uiterlijk 13.45 uur aanwezig te zijn bij Woonzorgcentrum Munnekeweij...

Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Als u gebruik wilt maken van onze tuktuk dan kunt u dit tijdig reserveren bij de servicebalie. Voor verdere inlichtingen 0252-375544. Iedere laatste zondag van de maand in de maand met de R vertonen wij een film. De eerstvolgende film is 'A dog's way home' op zondag 29 maart 2020.

'Heaven is for Real'
Colton, de zoon van Todd en Sonja Burpo, beweert dat hij de hemel heeft bezocht tijdens een levensbedreigende operatie. Colton vertelt in detail, en met kinderlijke onschuld, over zijn wonderbaarlijke reis. Hij spreekt nuchter over gebeurtenissen die plaatsvonden voor zijn geboorte. Dingen die hij onmogelijk kan weten. Todd en zijn familie proberen vervolgens uit te zoeken wat de betekenis is van deze opmerkelijke gebeurtenis.