Datum: 08-07-2020 - 07:12
17
feb
'20
55-jarige Keiebijters van start met keigoed jubileumweekend in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door CV de Keiebijters

55-jarige Keiebijters van start met keigoed jubileumweekend. (foto's)

Vrijdagavond 14 februari ging het jubileumweekend van de 55-jarige Carnavalsvereniging De Keiebijters van start met een reünie voor oud-leden van de vereniging en waren collega-carnavalsverenigingen uit het durrep en regio ook te gast om het jubileum te vieren van 5 x 11 jaar in de nieuwe feesthal aan de Ambachtsweg. Bij de start van de avond knipten Prins Nounours en Prinses Curiosa samen met eigenaren Hubert en Marlies Weijers van Weijers Blooming Dahlias...

het lint door en openden daarmee officieel de nieuwe feestlocatie na 54 jaar carnavalsfeesten op het Bavo-terrein.

Zaterdagavond 15 februari kreeg het jubileumweekend een vervolg met de 'Tribute Night' en genoot een volle feesthal van de fantastische band 'The Originals' en voor hen was geen muziekverzoek te gek.

Zondagmiddag 16 februari was de eerste echte carnavalsactiviteit in de nieuwe feestlocatie met de familiemiddag. Buiten was het bar slecht weer maar binnen was het uitermate goed vertoeven met circusacts en workshops uitgevoerd door Jeugdcircus Atleta uit Warmond en waren er heel veel 'niet te snappen' magic-acts door Steven Kazan, u weet wel de zoon van...

Met de heerlijke carnavalsmuziek van de blaaskapel De Keietoeters en optredens van de dansmariekes was het duidelijk, het carnaval bij de jubilerende Keiebijters is afgelopen weekend keigoed van start gegaan.

Het programma van vijf dagen carnaval bij de Keiebijters ziet er als volgt uit: 20 februari: Sleuteluitreiking en Bewoners Regiobal, 21 februari: Regiobal (uitverkocht), 22 februari: optocht en Vriendenbal, 23 februari: Frühschoppen (uitverkocht), 24 februari: Boerenbruiloft en Prinsenbal, 25 februari: Vastenmiddag/Kroegentocht.

Informatie over tijdstippen en kaartverkoop is te vinden op www.dekeiebijters.nl.

Foto's BON (Marc vd Molen)
. Voor meer foto's klik hier.