Datum: 23-01-2022 - 19:24

09
feb
'20
Bezoek Prins ConfetSchie en Prinses Power! aan verzorgingshuizen in de regio.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Bezoek Prins ConfetSchie en Prinses Power! aan verzorgingshuizen in de regio.

Al vele jaren wordt door het prinsenpaar vlak voor de carnaval een bezoek gebracht aan verzorgings- en verpleeghuizen buiten Noordwijkerhout. Wie heeft niet ooit 'snotkoppen' gemaakt op school voor alle zieken, zo vlak voor carnaval? Inmiddels zijn de snotkoppen vervangen door een andere attentie, die elk jaar gemaakt worden door de senaatsvrouwen, afgestemd op het prinsenpaar. In verband met de AVG krijgen we geen gegevens meer...

van nieuwe (tijdelijke) bewoners van de verzorgings- en verpleeghuizen buiten Noordwijkerhout, waar Prins ConfetSchie en Prinses Power! een bezoek brengen. Kent u iemand in uw omgeving (uit Noordwijkerhout) die een bezoek op prijs zou stellen?

Stuur dan uiterlijk 15 februari bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gegevens die we nodig hebben: Naam van de te bezoeken persoon, naam van het verzorgingshuis en de afdeling met kamernummer. Wij zullen proberen een bezoek in te plannen op woensdag 19 of donderdag 20 februari aanstaande.

Indien u binnen Noordwijkerhout een zieke kent, die niet in staat is het carnaval mee te beleven, dan kunt u dit ook doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We proberen dan ook aandacht daar aan te besteden.

Foto's BON