Datum: 11-05-2021 - 06:40
13
feb
'20
KBO-Noordwijkerhout informatiemiddag: Ontslag uit het ziekenhuis, wat nu…??
Geschreven door KBO Noordwijkerhout

KBO-Noordwijkerhout infomiddag: Ontslag uit het ziekenhuis, wat nu…??

De infomiddag van KBO Noordwijkerhout op woensdag 19 februari heeft als thema: Ontslag uit het ziekenhuis, wat nu …?? Hoe kom ik thuis, veiligheid in en rond het huis? Wie zorgt er voor mij, wie helpt mij de dag door als ik dat zelf niet kan? Mantelzorg; maar als deze er niet is, wie helpt mij dan? Hoe en welke hulp, waar heb ik recht op? Leefstijlverandering: hoe word ik weer gezond en vitaal? Hoe krijg ik hulp als er, op korte termijn, geen thuiszorgorganisatie beschikbaar is?....

Thérèse den Hollander, 45 jaar werkzaam in de zorg als o.a. als transfer- en geriatrie verpleegkundige, zal al deze vragen behandelen. Ook ondersteunt zij, als leefstijlcoach, patiënten en hun familie. Luister naar haar advies, vraag waar u tegen aan loopt, een oplossing is er bijna altijd, niets is gek!

De info begint om 14:00 uur, de grote zaal van Puyckendam is vanaf 13:30 uur open. De toegang is gratis en in de pauze wordt u door de KBO-Noordwijkerhout een kopje koffie/thee aangeboden. U bent van harte welkom.