Datum: 05-07-2020 - 09:34
04
feb
'20
Derde generatie Van Nes zorgt voor wonen met comfort van A tot Z in Noordwijkerhout en Bollenstreek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Derde generatie Van Nes zorgt voor wonen met comfort van A tot Z.

Een nieuwe generatie, een nieuwe website en een strak logo: familiebedrijf van Nes is klaar voor de toekomst. Het familiebedrijf dat 55 jaar geleden startte met Peter van Nes in Noordwijkerhout: Smederij Van Nes. Wat ooit begon als een traditioneel loodgietersbedrijf, is uitgegroeid tot een betrouwbaar bedrijf voor techniek, design, wellness en interieur. Nu staan de tweede generatie Klaas en Nel en derde generatie Lisa en Bas voor u klaar...

Nieuwe generatie
Klaas en Nel van Nes en de nieuwste generatie Lisa en Bas van Nes, ieder heeft een eigen expertise. Zo zijn Nel en Lisa vaak te vinden in het Inspiratiehuis waar ze u met veel gezelligheid en enthousiasme ontvangen. Lisa is de creatieveling van de familie. Zij versterkt het team met haar styling en design skills voor het hele interieur. Klaas richt zich samen met Bas voornamelijk op de installaties en service & onderhoud.

Van A tot Z ontzorgen. Daar zijn wij goed in.
Bij Van Nes bieden ze alles onder één dak aan. Van het realiseren van tapwater, centrale verwarming, mechanische ventilatie en rioleringsinstallaties van uw woning tot het geven van interieuradvies, het installeren van badkamers en gashaarden inclusief kastmeubels en het innoveren van nieuw toepasbare duurzame technieken. Bij Van Nes kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Flinke korting.
Nu 20% korting op alle producten uit het Van Nes assortiment. In het assortiment vind je gordijnen, vloeren, behang, badkamers, zonnepanelen, openhaarden en nog veel meer! De actie is geldig tot 1 maart 2020, dus kom snel langs in ons Inspiratiehuis!

Wonen met comfort.
Neem direct een kijkje op de vernieuwde website.