Datum: 28-05-2023 - 04:56
03
feb
'20
Meilandjes gaan weer verhuizen.......terug naar Nederland.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Meilandjes gaan weer verhuizen.......terug naar Nederland.

De Meilandjes hebben verrassend nieuws te melden deze maandag. Hoewel de geruchten al langer de ronde deden, is het nu definitief. In de video hierboven kondigt Martien het vertrek van de familie uit Frankrijk aan: “We gaan terug naar Nederland!” Zo begint Martien: “Hallo allemaal! Nou, we hebben zulk leuk nieuws: we gaan namelijk verhuizen! Maar niet hier in Frankrijk, maar we gaan terug naar Nederland.” De populaire familie heeft onlangs weer...

een huis gekocht in het koude kikkerlandje, voornamelijk bestemd als investering voor de toekomst. Dochter Maxime vertelt vervolgens: “Ja, hoe leuk is dat?! We gaan natuurlijk het hele seizoen hier afmaken en heb jij gereserveerd, dan ben je natuurlijk van harte welkom.”

Erica geeft later aan dat het chateau nog niet verkocht is: “Dus we gaan gewoon nog lekker door, we zijn nog volop aan het verbouwen.” De rigoureuze beslissing is zeker niet het einde van de Meilandjes bij SBS6. In de video (zie hieronder) onthullen ze ook de precieze startdatum van het derde seizoen bij de zender!

Jubileum
Afgelopen week vierden de Meilandjes nog een bijzonder jubileum. Het was toen precies een jaar geleden dat de familie arriveerde in Frankrijk en begon aan hun nieuwe avontuur. “Vandaag precies 1 jaar geleden kwamen wij hier aan in de modder en de kou. Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar. Wij willen alle fans bedanken voor de vele enthousiaste en lieve berichten,” schreef Maxime bij onderstaande post.