Datum: 30-05-2023 - 18:51
05
feb
'20
Popkoor Bloom geeft vrijheid door in Noordwijkerhout.
Geschreven door Popkoor Bloom
Foto's Redactie BON

Popkoor Bloom geeft vrijheid door.

Als warming-up voor de talrijke activiteiten welke in mei in heel Nederland rond het thema “75 jaar vrijheid” plaatsvinden, brengt Popkoor Bloom op 14 en 15 maart 2020 het theaterconcert “Vrijheid: Niet te stoppen!” in Theater de Muze in Noordwijk. Anders dan het thema misschien doet vermoeden, legt Bloom in haar programma vooral de nadruk op het vieren van de vrijheid. Het wordt een vrolijk, luchtig en bruisend feestje vol muziek en dans afgewisseld...

door verhalen en gedichten. Met dit theaterprogramma verlegt Bloom de grenzen van haar comfort zone. Het publiek krijgt een andere voorstelling te zien dan men tot nu toe van Bloom gewend is. Regisseur Margreet Osinga laat de zangers en zangeressen voortdurend van positie wisselen en bewegingen uitvoeren die de liedteksten kracht bij zetten. Dirigent Tim Quak begeleidt Bloom op de vleugel.

Daarnaast wordt Bloom muzikaal ondersteund door Demi Aartse (percussie), Joost Visser (gitaar) en Michel de Haas (hout en koper). De zeer getalenteerde dansgroep van Summer Oudemast uit Haarlem geeft met hun dans en expressie het “vrijheidsgevoel”nog extra dimensie. Met haar enthousiasme en energie wil Bloom haar publiek er van overtuigen dat Vrijheid niet te stoppen is!

Tickets
Tickets á € 12,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Muze of online via www.demuzenoordwijk.nl en bij VVV Noordwijkerhout. Aanvang zaterdag 14 maart: 20.00 uur. Aanvang zondag 15 maart: 14.00 uur. Voor meer informatie: www.popkoorbloom.nl.

Foto: ByMo Fotografie