Datum: 11-08-2020 - 20:45
02
feb
'20
Drinkebroeders 'Actie KIKA' Après Ski Feest met Alex en de Party DJ´s in Noordwijkerhout.
Geschreven door Drinkebroeders

Drinkebroeders 'Actie KIKA' Après Ski Feest met Alex en de Party DJ´s.

Het aftellen is begonnen!! Nog een paar dagen en dan is het oh zo gezellige Après-ski-feest van de Drinkebroeders er weer. Heb je nog geen kaart, ga nog even snel langs Vink multimedia in de Havenstraat of neem contact op met een Drinkebroeder. Voor € 35,- heb je én een toffe middag-avond én het goede doel gesteund. Après-ski-feest van de Drinkerbroerders, weet je even niet meer waarover het gaat: Op zaterdag 8 februari organiseren wij...

tussen 16:00 en 20:00 uur een Après Ski Feest tbv KiKA. Het feest wordt gehouden bij Como & Co aan het Oosterduinsemeer. Het wordt weer een echt après ski feest met zanger Alex en de Party DJ’s. Trek je skikleding aan, samen met een windscherm van strobalen en indien nodig heathers, zal je het niet koud krijgen. En mocht het regenen, dan staan we altijd droog onder de mega partytent.

Een toegangskaartje voor het Après Ski Feest is € 35,- dit is inclusief onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Tevens is broodje braadworst inbegrepen en een kom heerlijke erwtensoep. Heb je nog meer honger of trek in een sterk borreltje, dan kun je dit ter plekke kopen, wat extra geld oplevert voor het goede doel.

Per toegangsbewijs gaan we € 15,- naar KiKa overmaken. Dit is mogelijk omdat we vanuit allerlei kanten medewerking krijgen. Het Après-ski-feest van 2019 heeft veel geld opgeleverd voor het KWF, in de strijd tegen kanker. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat we weer net zo’n mooi bedrag bij elkaar feesten, maar dan voor de kleineren onder ons, KIKA, kinderen kankervrij.

Tot zaterdag, De Drinkebroeders 

Poster Drinkebroeders.