02
feb
'20
Aanmelden voor seniorenmiddag Kaninefaaten in Noordwijkerhout
Geschreven door Redactie BON

Aanmelden voor seniorenmiddag Kaninefaaten.

Zoals elk jaar begint ook het carnaval 2020, voor de Noordwijkerhouters, op de vrijdag met de seniorenmiddag. Deze feestmiddag op vrijdag 21 februari is speciaal voor de 55+ bewoners van het Kaninefaatenrijk georganiseerd door Carnavalsvereniging de Kaninefaaten. Op deze middag zal er een keur van artiesten optreden, zoals de Hofkapel de Koetillers en de beide dansgardes van de Kaninefaaten, en enkele verrassingsacts....

Ook is er een optredens van een landelijke bekendheid. Wie dat is blijft nog even een verrassing. Natuurlijk is Prins ConfetSchie aanwezig. Een verrassing is nog wie hij als prinses naast zich zal hebben. De jeugdprins Prins Simba en Prinses Nala zijn er met hun Raad van Elf. Ook onze nieuwe burgemeester Mevrouw Verkleij heeft belooft om een bezoekje te brengen. Kortom een middag die u niet mag missen. Toegang is gratis, maar u heeft hier wel een kaart voor nodig.

Heeft u interesse om bij deze gezellige middag te zijn, bent u 55+ en woonachtig in Noordwijkerhout, meldt u dan aan via ons e-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zullen kaarten op naam worden uitgegeven en elke kaart heeft tevens een uniek nummer. Of kijk even in De Kaninefaat. Dit is het verenigingsblad van de Kaninefaaten die weer in heel Noordwijkerhout is verspreid. Op bladzijde 45 vindt u een invulstrookje. Vul deze in en breng hem naar een van de onderstaande adressen.

Het strookje kan worden ingeleverd bij: Siem Nulkes (Korenbloem 1), of Vink Multimedia in de Havenstraat 9a. U kunt dit nog doen tot zaterdag 8 februari 2020 en vol is vol. Wees er dus nog even snel bij.

De kaarten worden uiterlijk 18 februari 2020 bij u persoonlijk thuis afgegeven. Verder is alle informatie over Carnavalsvereniging de Kaninefaaten te vinden op www.kaninefaaten.nl

Foto's BON.