Datum: 06-12-2021 - 00:51

   

31
jan
'20
Fantastische opbrengst Winterfair van TC-Leeuwenhorst voor Stichting Met je hart Noordwijk-Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Fantastische opbrengst Winterfair van TC-Leeuwenhorst voor Stichting Met je hart. (foto's)

Op donderdag 19 december verrichtte wethouder Dennis Salman de officiële opening van de nieuwbouw en uitbreiding van Teylingen College Leeuwenhorst. Na de officiële opening ging de jaarlijkse Winterfair van start waarbij de school allerlei activiteiten organiseert om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar was er voor het goede doel van 'Stichting Met je hart' in Noordwijk-Noordwijkerhout gekozen. Tijdens de Winterfair kon men zich voor een klein bedrag...

inschrijven voor korte workshops/activiteiten in de diverse lesruimtes van de nieuwbouw, waaronder theater, sport, informatica en een silent disco. Maar er was ook een kerstmarkt en een loterij en was er voor één dag zelfs een heus schaatsbaantje op het plein aangelegd met live-muziek en vuurkorven en kon men een hapje en een drankje verkrijgen. De opbrengsten van alle activiteiten waren dus voor het goede doel van dit jaar Stichting Met je hart.

Stichting Met je Hart Noordwijk-Noordwijkerhout organiseren structureel waardevolle ontmoetingen voor eenzame ouderen en op vrijdagochtend 31 januari was er een koffiebijeenkomst bij de Beleving aan de Kraaierslaan op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. De aanwezige gasten en vrijwilligers van Met je hart werden deze ochtend blij verrast met een bezoek van de organisatie van de Winterfair, bestaande uit leerlingen van het Teylingen College Leeuwenhorst. 

Zij mochten de fanatische opbrengst van maar liefst € 6100,- van de Winterfair bekendmaken, de cheque werd overhandigd aan Sabine Fasting van Met je hart en zij bedankte iedereen die er aan heeft meegeholpen bij de totstandkoming van zo'n prachtig bedrag. Het geld gaat zeker weer gebruikt worden voor het organiseren van waardevolle activiteiten voor eenzame ouderen.