Datum: 17-05-2022 - 19:34
30
jan
'20
Brommobiel botst op boom Gieterij in Noordwijkerhout. (foto´s)
Geschreven door Redactie BON

Brommobiel botst op boom Gieterij. (foto's)

Een brommobiel is donderdag 30 januari aan het eind van de middag tegen een boom gereden op de Gieterij op Gravendam. Het ongeval gebeurde rond de klok van vijf uur. De bestuurder kwam vanaf de Maandagsewetering en reed richting het industrieterrein. In de bocht raakte de bestuurder door nog onbekende oorzaak van de weg. Naast de weg belandde hij met zijn voertuig tegen een boom. Naast de politie kwam er ook een ambulance ter plaatse...

om de bestuurder te controleren op letsel. Het slachtoffer werd in de ambulance gecheckt hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Agenten moesten de weg afzetten. De brommobiel is de berm in geduwd. Door de klap heeft de wagen een hoop schade opgelopen.

Hoe het kon dat de bestuurder uit de bocht vloog is niet bekend. Ook lag er olie op het wegdek. Onbekend is dat of dat uit de wagen kwam of dat het er voor het ongeval al lag. Een veegwagen heeft dit, inclusief het erop gegooide zand verwijderd. Na een uur kon de weg weer worden vrijgegeven. Het verkeer moest om en om passeren.

Foto's BON