Datum: 23-01-2022 - 20:45

30
jan
'20
'Een weekje vooraf' 'T Opwarmbal met Pater Moeskroen in Noordwijkerhout.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

'Een weekje vooraf' 'T Opwarmbal met Pater Moeskroen.

Eindelijk is het weer zover. Na een jaar wachten staat het Carnavalsweekend weer bijna voor de deur. CV de Kaninefaaten staat ook te trappelen en opent als vanouds de Carnavalsfeestweek met "Een weekie vooraf". De Prinsenzaal van De Schelft wordt omgetoverd tot een waar Circus Spektakel. Pater Moeskroen speelt met hun karrenvracht aan instrumenten het dak van de (circus) tent af! Heb je ze nog nooit live horen spelen?!?!...

Zorg dan dat je dit feestje niet mist, want zij zijn live een ware sensatie! En als Schorre Chef met MC Vals de piste betreedt is het feest compleet. Iedereen kent deze 2 vrienden uit Eindhoven natuurlijk van hun megahit "Ik moet zuipen" met de Partyfriex en ook hun optreden op Dutch Valley was legendarisch. De nieuwste hit "Nie te lauw" gebaseerd op de muziek uit Casa de Papel is niet weg te denken uit iedere kroeg.

Spreekstalmeester Robert den Brok maakt van deze avond met zijn heerlijke feestmuziek 1 groot feest! Kom dus verkleed in je mooiste circus-outfit 15 februari naar Circus De Schelft. Kaarten zijn te koop à € 12,50 ex. reserverings- en ticketkosten via www.kaninefaaten.nl/ticketshop . Let op aanvang artiesten vanaf 22.00 uur.

Foto PR.