28
jan
'20
Open dag op officiële trouwlocatie Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed Tespelduyn

Open dag op officiële trouwlocatie Landgoed Tespelduyn.

Zaterdag 1 februari van 11.00 – 16.00 uur zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom op Landgoed Tespelduyn. Er vinden dan rondleidingen plaats en er kan nader kennis gemaakt worden met de officiële trouwlocatie die er deze dag op hun trouwbest uit zien; de sprookjesachtige en unieke Trouwtuin of lichte Serre met uitzicht op het park. Ook alle andere diner- en feestruimtes zijn in trouwsferen ingericht....

 

“Op een dag waarbij je aanstaande bruidsparen laat zien dat ze aan het juiste adres zijn voor de mooiste dag van hun leven moet je trouwen dan ook centraal stellen. Wij hebben écht alle mogelijkheden voor een complete huwelijksdag op maat.

Dat doen wij niet alleen, maar in samenwerking met onze partners zodat je niet alleen kunt kennismaken met trouwambtenaren, maar ook met een bruidsfotograaf, DJ, bloemarrangementen, prachtige bruidstaarten en de mooiste decoraties van Suzanne’s Feestshop”, stellen Eventmanagers Heleen Plas & Kirsten van Iterson.

“Er vinden op deze zaterdag geen feesten en partijen plaats zodat wij kunnen laten zien specialist voor huwelijken te zijn en de aanstaande bruidsparen kunnen geheel vrijblijvend langskomen en genieten van de ons kenmerkende gastvrijheid. Wij laten heerlijke amuses proeven en proosten op het aanstaande huwelijk”.

“De oprechte persoonlijke aanpak van Landgoed Tespelduyn wordt enorm gewaardeerd” aldus directeur Peter Duivenvoorde. “Uit feedback van eerdere open dagen blijkt dat de bezoekers zich op Landgoed Tespelduyn oprecht welkom voelen en het enorm waarderen dat wij de open dag er niet zo maar even bij doen. Inmiddels zijn er honderden huwelijken voltrokken op Tespelduyn en worden wij door bruidsparen uitstekend beoordeeld.

Bij de eerste kennismaking zijn wij vaak nog vreemden van elkaar, maar in het vervolgtraject tot en met de huwelijksdag worden wij vaak vrienden voor het leven met de bruidsparen. Veel van hen komen jaarlijks op hun trouwdag bij ons lunchen of dineren en dat is altijd een feest der herkenning.”

Zoals altijd is het op Tespelduyn kosteloos parkeren en de Open Dag is gratis toegankelijk.

Landgoed Tespelduyn, Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout,
Telefoon: 0252-241336, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. > www.tespelduyn.nl 

Foto Tespelduyn.