Datum: 19-05-2022 - 04:07
25
jan
'20
Automobilist gewond na aanrijding met lantaarnpaal en boom op de Leeweg in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Automobilist gewond na aanrijding met lantaarnpaal en boom op de Leeweg. (foto's)

De ambulancedienst en de politie werden afgelopen vrijdagavond 24 januari met spoed naar de Leeweg (in de volksmond De Poep) gestuurd voor een ongeval met letsel. Een auto was tussen de Bronsgeesterweg en de 's Gravendamseweg N443 van de weg gereden. Doordat de personenauto van de weg raakte reed deze een lantaarnpaal uit de grond. De auto kwam in de bosjes terecht en stopte tegen een boom....

Agenten zette de Leeweg af vanwege de aanrijding. Een omstander had zich voor aankomst van de hulpdiensten al ontfermd over de bestuurder. De automobilist zat nog in de auto maar kon er samen met de politie en de ambulancemedewerkers uit komen. Een brancard met een vacuümmatras stond klaar op de weg.

De bestuurder van de auto moest daarop plaatsnemen en werd gestabiliseerd en klaargemaakt voor vervoer naar het ziekenhuis. Omdat de lantaarnpaal uit de grond was gereden lagen de kabels open en bloot. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie.

De auto van het slachtoffer liep flinke schade op. Een bergingsbedrijf heeft zich over het voertuig ontfermd. Nadat de aanrijding was afgehandeld kon het verkeer weer passeren. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Foto's BON.