Datum: 22-10-2021 - 06:18
26
jan
'20
Meerijden met een luxewagen in het Bloemencorso Bollenstreek is een feest met een flinke promotie.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Meerijden met een luxewagen in het Bloemencorso Bollenstreek is een feest met een flinke promotie.

De inschrijving is gestart! Bloemencorso Bollenstreek biedt ondernemers en instellingen een unieke kans om zich op kleurrijke wijze te presenteren aan een groot publiek. Dit kan door mee te rijden met een luxewagen in de corso, het grootste lentefeest van Nederland. Meerijden in het Bloemencorso Bollenstreek met een luxe of bijzondere wagen is een ongelofelijk leuke ervaring waarmee direct groot effect wordt geresulteerd...

Immers, deelnemen is een garantie voor plezier, maatschappelijke verbondenheid én zakelijk succes. Wist u dat het Bloemencorso Bollenstreek het meest bezochte en gefotografeerde evenement is van Nederland? Al die foto’s en filmpjes van het miljoenenpubliek worden in een oogwenk via de social media verspreid. Dit werkt als een olievlek. Er is geen effectievere promotie te bedenken.

Onder het thema Freedom rijdt het Bloemencorso Bollenstreek tijdens het verlichte corso op vrijdagavond 24 april door Noordwijkerhout en op zaterdag 25 april van Noordwijk naar Haarlem. Voor deelname aan het Bloemencorso Bollenstreek met een luxe of bijzondere wagen worden verschillende deelnamepakketten aangeboden.

Voor vragen of informatie hierover kunt u contact opnemen met het corso salesteam: Pieter van Waardenburg – 0683601850 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto BON.