21
jan
'20
Medailleregen voor Judo Team Bollenstreek.(foto's)
Geschreven door Judoteam Bollenstreek
Foto's Redactie BON

Medailleregen voor Judo Team Bollenstreek. (foto's)

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijdgroep van sportschool Kaizen op de mat op het Goederaad Toernooi in Bodegraven. Dit toernooi is uniek in Nederland aangezien zij op een hele grote schaal een poultjes schema hanteren. Hierdoor konden alle judoka’s minimaal 4 partijen stoeien. ‘Zo’n opzet is voor iedereen fijn. Wij zijn gewend om na een eventuele verliespartij alweer huiswaarts te moeten keren. Dat je dan nu langer op de mag staan is even een verademing. Ook krijg je er een ander...

spel van. Zijn we meestal wat behouden in onze aanval en aan het zoeken. Kun je nu meer risico nemen omdat je weet dat er ook nog andere wedstrijden zijn’ aldus assistent-coach Wijnand Marks. Het toernooi verliep voor het Judo team erg succesvol. Uiteindelijke mochten van de 30 deelnemende judoka’s er 20 een medaille laten omhangen.

Goud was er voor: Madelief Post en Maik van Velzen.

Zilver was er voor: Anna Warmerdam, Jasper Duijnhoven, Kai Nijenhuis, Myrthe Dekker, Thijs Vreeburg, Joshua Kortekaas, Ryan van der Molen.

Brons was er voor: Bas Duivenvoorde, Isa Russchenberg, Keesje Warmerdam, Kick Janssen, Lance Sluijmer, Tim van Steijn, Zoë Lengton, Angelot Roseboom, Bram de Bruijn, Ruben Klijn en Gijs Schlief.

Foto's PR.