Datum: 20-02-2020 - 01:06
  
23
jan
'20
Spokenspektakel nog één keer te zien in de Duinpan in De Zilk.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Spokenspektakel nog één keer te zien in de Duinpan.

Vele kinderen en (groot) ouders hebben afgelopen weekend genoten van het spannende toneelstuk Spokenspektakel in de Schelft. Het spokenavontuur speelde zich af in een prachtig Schots kasteel gebouwd door ODI’s eigen decorgroep. De grimegroep had haar uiterste best gedaan om de geesten zo realistisch mogelijk te grimeren. Geest Fergus Mac Donald zag er indrukwekkend uit met zijn woeste rode baard en fraaie kilt. Een compliment voor regisseuse Chantal Witteman....

en de 4 debutanten waarvan Lenka als 12-jarige de rol van het kindspookje op zich nam. Benut de laatste kans om dit spannende toneelstuk nog te kunnen zien op zaterdag 25 januari in De Duinpan De Zilk. Net als nu in de Schelft zal Marleen Spigt als een echte doedelzakspeelster acte de préséance geven voor nog een extra Schots tintje. Aanvang: 14:00 uur, zaal open: 13:30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,- bij Suzanne’s Feestshop of Boekhandel Wagenaar & van Halem beide in de Havenstraat te Noordwijkerhout. M-Kappers in de PJ Warmerdamstraat 23, De Zilk en Drogisterij Lertschert, Hoofdstraat 37 te Hillegom. Reserveren kan ook via www.toneelverenigingODI.nl. Daar is ook de kleurplaat te downloaden voor de kleurwedstrijd.

Foto PR.