Datum: 05-07-2022 - 02:18
21
jan
'20
De populairste partyband van Nederland 'The Originals' speelt alles op verzoek bij de Keiebijters in Noordwijkerhout.
Geschreven door CV De Keiebijters

De populairste partyband van Nederland 'The Originals' speelt alles op verzoek bij de Keiebijters.

Al een paar jaar organiseren De Keiebijters met succes een heerlijke muzikale en swingende Tribute-avond (geen carnavalsmuziek) in het weekend voorafgaand aan het carnavalsweekend. Tot aan vorig jaar werden de feesten van de Keiebijters zo'n 25 jaar georganiseerd in de Feesthal op het Bavo-terrein. Maar nu in 2020 in het jubileumjaar van 55 jaar (5x11) Keiebijters, is er een nieuwe feestlocatie aan de Ambachtsweg ...

in Noordwijkerhout beschikbaar gekomen voor de jubilerende Keiebijters. Afgelopen jaren waren er tijdens de Tribute-avonden o.a. de Radio-2 DJ's Gerard Ekdom en Wouter van der Goes met de bekende Top2000 discoshow in 2016 te gast. In 2017 was er het succesvolle Top2000 Live in Concert met St. Jeanne d'Arc en de ABBA Tribute-band. In 2018 was er een Tribute-avond van de nog immer populaire Nederlandse band Doe Maar met Toe Maar en met Boule7 DJ Berthil van Wijk. Afgelopen jaar ging men terug in de tijd met The Blues Brothers Tribute-band en Aretha Franklin. 

Dit jaar wordt er op zaterdag 15 februari uit een bijzonder muzikaal vaatje getapt 'De Populairste Partyband van Nederland' en bekend van de Coen en Sandershow op Radio 538 'The Originals', geven een spetterend optreden in de nieuwe Feesthal van de Keiebijters.  Kom dus een avondje lekker swingen met The Originals en afgewisseld met muziek van DJ-Petit uit Noordwijkerhout.

The Originals, spelen alles op verzoek!
The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Op verzoek! Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Met hun onovertroffen show verovert de band elk publiek, op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs vanuit de radiostudio.

Tijdens hun maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show op Radio 538 en op plekken als Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Dutch Week Val Thorens en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, bewijzen The Originals keer op keer hun naam als de meest muzikale en interactieve live-act van Nederland.

100% interactief muziekspektakel
Het publiek staat centraal in de show, want vanaf het verzoekjespodium midden in ‘de zaal’ bepalen mensen zelf wat The Originals spelen. Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, drie opvallende led-schermen, de nodige instrumentale acrobatiek en natuurlijk hun stralend roze pakken bij op en je bent verzekerd van 100% interactief muzikaal spektakel! Niet voor niets werden ze al uitgeroepen tot de Populairste Party Band van Nederland.

The Originals zijn Axel Lindelauf (toetsen, zang), Hans Vorstenbosch (gitaar, zang, toetsen), Jeroen van den Berg (leadzang), Lars van Starrenburg (bas, zang) en Tim Brink (drums, percussie). De vijf multi-instrumentalisten hebben naast The Originals hun sporen al ruimschoots verdiend met acts als De Coronas, Volumia!, Ed Struijlaart, jeWelste, VanVelzen, Falco Luneau en Rigby. Kortom, wat is jouw favoriete liedje? Reken maar dat The Originals het spelen!

Toegangskaarten
De aanvang is 20.30 uur en de toegangskaarten kosten € 10,- (gratis garderobe, toilet) en zijn zo lang de voorraad strekt online te koop via de website van De Keiebijters, klik hier of gewoon in de winkels van Suzanne's Feestshop of Vink Multimedia  beide in de Havenstraat.

Voor meer informatie over de Keiebijters en het volledige carnavalsprogramma van 2020, kijk dan op www.dekeiebijters.nl en volg hun Facebookpagina.

Foto's en filmpje media The Originals.