Datum: 06-06-2023 - 07:37
16
jan
'20
Inschrijving NSL Trailrun 2020 is geopend in Noordwijkerhout en Noordwijk.
Geschreven door Atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers)
Foto's Redactie BON

Verjonging in het NSL-bestuur.

De nieuwjaarsreceptie van de Noordwijkerhoutse StrandLopers (NSL) was dit jaar een bijzondere gelegenheid met onder andere het voorstellen van Leonie Smak als de nieuwe penningmeester. Het dagelijks bestuur is weer compleet! Voorzitter Winnifred Ferro blikte terug op het afgelopen jaar. Januari kende een bijzondere start: de NSL kreeg na ruim 50 jaar haar eigen clubhuis: ‘Cooling Duin’! Vlak daarna volgde een uitverkochte Trailrun en een start...

van een mooie samenwerking tussen Socialrunteam GGZ Rivierduinen, MIND en NSL. Een samenwerking die ook in 2020 wordt voortgezet met de Blue Mondayloop op zondag 26 januari aanstaande. Dat de andere sportieve evenementen (Bloemen-, Midzomernacht- en Hefstwandeling en NederStrandLoop, Omloop van Noordwijkerhout, 10 van Noordwijk en de Boscross) ook succesvol waren getuigd van het feit dat het komende jaar deze weer op de kalender staan.

Jaarlijks worden er leden in ’t zonnetje gezet. Dit jaar waren dat Cecile Jumelet-van Heijningen, zij behaalde zilver bij de EK-masters in Venetië en Nico Altorf, hij behaalde goud op de 42 km tijdens de Zeeuwse Kustmarathon. En een bijzondere vrijwilliger, iemand die altijd klaarstaat voor de NSL, Rita Peters. Of het nu gaat om koffie inschenken bij de wedstrijden, posters rondbrengen, toilet in het clubhuis poetsen, vergunningen aanvragen, een bloemetje langsbrengen bij een lid, Rita doet het graag voor haar club.

Kersverse penningmeester Leonie Smak kreeg ook een cadeaupakket om haar te feliciteren en een goede start te wensen. Na een zoektocht binnen en buiten de vereniging meldde Leonie zich voor de bestuursfunctie van penningmeester. Vorig jaar is zij begonnen met de opstapgroep hardlopen bij de NSL. Dat beviel haar zo goed dat zij besloot ook lid en bestuurlijk actief te worden. “Naast mijn studie heb ik nog tijd over en het lijkt me leuk om me op deze wijze in te zetten voor de vereniging”, aldus Smak.

Het jaar 2020 staat voor de NSL deels in het teken van 75 jaar Vrijheid. Een team loopt dit jaar in de nacht van 4 op 5 mei de Bevrijdingsvuurestafette, en brengt het Bevrijdingsvuur uit Wageningen naar de gemeente Noordwijk.

Ook dit jaar zijn we op zoek naar vrijwilligers, o.a. voor de redactie, sponsorcoördinator en secretaris. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.

Foto NSL