Datum: 01-04-2020 - 12:58
  
Update: 30-3-2020.
14
jan
'20
Nieuwjaarsconcert Vrijetijdsorkest Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout.
Geschreven door St. Jeanne d’Arc

Nieuwjaarsconcert Vrijetijdsorkest Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc.

Op zondag 19 januari 2020 zal het Vrijetijdsorkest van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc haar traditionele nieuwjaarsconcert geven. Deze uitvoering vindt plaats in het verenigingsgebouw De Parade in Noordwijkerhout en start om 14.30 uur. De zaal is open om 14.00 uur, de toegang is gratis. Het Vrijetijdsorkest is onder leiding van Dominic Sierat weer volop aan het repeteren voor de komende uitvoeringen. Naast een aantal concerten in verzorgingstehuizen en...

instellingen in het komende jaar speelt het orkest op zondag 19 januari 2020 een thuiswedstrijd. De muziekcommissie heeft samen met de dirigent voor dit concert weer een heel gevarieerd programma samengesteld.

In het programma is ook een gastoptreden opgenomen voor de zussen Pien en Sophie Warmerdam. Heeft u zin in een gezellige en muzikale middag kom dan zondag 19 januari naar De Parade, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in het spelen in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in De Parade.

Foto St. Jeanne d'Arc.