Datum: 30-03-2023 - 07:41
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

13
jan
'20
De eerste baby 2020 van de gemeente Noordwijk in Noordwijkerhout ´Jessy Alders´.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

De eerste baby 2020 van de gemeente Noordwijk in Noordwijkerhout ´Jessy Alders´.

Jessy Alders is geboren op 1 januari 2020 om 9.30 uur in de ochtend, thuis in Noordwijkerhout. En daarmee heeft ze titel ´Eerste baby van 2020 in de gemeente Noordwijk´ in de wacht gesleept. Trotse ouders zijn Hannah en Ruud Alders, trotse broers zijn Younes (12), Illyas (10) en Jason (5). Na een heerlijk rustige oudejaarsavond met de ouders van Ruud dacht Jessy midden in de nacht dat het wel tijd was om te komen. Opa en oma waren nog niet zo lang weg...

toen papa Ruud hun wakker belde en alledrie de zonen naar hun toebracht. En slechts een paar uurtjes later lag Jessy al heerlijk in de armen van haar moeder. Hannah en Ruud wonen nu 8 jaar in Noordwijkerhout. Ruud is afkomstig uit Noordwijk, Hannah komt van oorsprong uit Heerlen. Ze werken beide bij 's Heerenloo Voorhout. 

Een aantal adverteerders van Blik Op Noordwijk en Blik Op Noordwijkerhout hebben de kersverse ouders verrast met wat presentjes. Keurslager KootGildeslagerij KleinKeurslager Krijn van der BentVan Delft Groente en FruitSuzanne's FeestshopStoffig Stel, Kiwi Kids, en Landgoed Tespelduyn hebben met biefstukjes, waardebonnen en speelgoed de ouders en hun dochter Jessy goed in de watten gelegd. De ouders bedanken de ondernemers hartelijk voor hun attenties!

De redactie van Blik Op Noordwijk en Blik Op Noordwijkerhout feliciteren Ruud en Hannah nogmaals van harte met de geboorte van hun dochter Jessy!

Foto´s Wendy Weijers Blik Op Noordwijk.