Datum: 23-01-2022 - 20:51

13
jan
'20
Social Media-Giganten komen ook dit jaar met een nieuwe carnavalskraker ´We Gaan Nog Niet Naar Huis´!
Geschreven door Slechte Grappen XL

Social Media-Giganten komen ook dit jaar met een nieuwe carnavalskraker ´We Gaan Nog Niet Naar Huis´!

Nadat de mannen, Jeff van der Slot en Vincent van Schie uit Noordwijkerhout, achter Slechte Grappen eerder al het carnavalsnummer ‘’Kratje Bier’’ (2018) en “Geef Ons Maar Bier” (2019) maakten, konden ze ook dit jaar niet achterwege blijven. Ditmaal niet in samenwerking met de Leidse Barry Badpak, maar met DJ Martiens en Harde Rammers. Het nummer ‘’We Gaan Nog Niet Naar Huis’’ is dit keer niet gebaseerd op een hit. Iets wat bij...

“Kratje Bier” (Krantenwijk van Lil Kleine) en “Geef Ons Maar Bier” (YMCA van The Village People) wel het geval was. ‘’We Gaan Nog Niet Naar Huis’’ is een origineel nummer met hardstyle invloeden om het feestende publiek lekker wakker te schudden.

Vincent van Slechte Grappen XL zegt: “Als je inmiddels al twee jaar achter elkaar een carnavalsnummer hebt gemaakt, en zelfs nog een zomerhit hebt geproduceerd (Hey Hey Decolleté). Dan verwacht men gewoon dat je ook dit jaar weer met een carnavalskraker komt. Dus zodoende laten wij weer zien dat we het publiek niet teleurstellen, haha!”

DJ Martiens maakte eerder al een hit met Barry Badpak “Koning van de Feestweek” en kwam zodoende bij de mannen van Slechte Grappen terecht om mee samen te werken.

Stayfan van Harde Rammers: ‘’De mannen van Slechte Grappen hadden al twee carnavalshits op hun naam staan. Dus toen DJ Martiens voorstelde om met ze samen te werken, klonk dat voor mij als muziek in mijn oren. Ik denk dat het door de fantastische samenwerking een prima nummer is geworden.”

De videoclip is sinds 10 januari te bewonderen op YouTube en het nummer is ook te beluisteren via Spotify, Deezer, Apple Music & dergelijke. De clip is opgenomen in Feestcafé Madero in aanwezigheid van de Prinsenparen van de Kaninefaaten en Duinknijnen.

Videoclip “We Gaan Nog Niet Naar Huis”:
https://www.youtube.com/watch?v=4kxrlQIDacE 

Spotify:
https://open.spotify.com/album/19vBZ65FmAAadvCaSd7jep?si=PYr7znhKSs63I6E7h2SV8Q 

Videoclip “Geef ons maar Bier”:
https://www.youtube.com/watch?v=AvU2koMw6gY

Videoclip “Kratje Bier” : 
https://www.youtube.com/watch?v=_1doOPaUEmw

Foto PR.