Datum: 03-06-2020 - 04:23
10
jan
'20
Noordwijkerhout met 17 bedrijven vertegenwoordigd op Mechanisatie-tentoonstelling 2020. (foto's+uitslagen mooiste stands)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Noordwijkerhout met 17 bedrijven vertegenwoordigd op Mechanisatie-tentoonstelling 2020. (foto's+uitslagen mooiste stands)

Donderdag 9 januari was het alweer de laatste van drie dagen van de Mechanisatie-tentoonstelling 2020. Dit jaar voor de 8x gehouden (in totaal 70x) in de Expo Haarlemmermeer vlakbij Hoofddorp (Vijfhuizen). De mechanisatie-tentoonstelling is een bijzonder evenement dat direct aan het begin van ieder nieuw jaar plaats vindt. Op een oppervlakte van 10.000 M2....

brengen de meer dan 100 standhouders op deze beurs een scala aan producten voor het voetlicht. Producten en diensten van zeer uiteenlopende aard, speciaal toegespitst op de bloemen-, bollen- en vaste planten sector. Als bezoeker zult u vele noviteiten, verbeteringen en een breed assortiment aantreffen.

Een gevarieerd aanbod van landbouwtractoren, apparatuur, plant-, rooi-, en sorteermachines, computers, ontsmettingskasten, spoel- en dompelbaden, verpakkingen, beschermingsmiddelen en producten van vele andere toeleverings- en installatiebedrijven zijn op deze toonaangevende beurs vertegenwoordigd. Daarnaast worden er ook diensten op het fiscale, juridische en financiële vlak aangeboden.

Tevens is er veel aandacht voor milieu en veiligheid, waar steeds hogere eisen aan worden. Denk hier bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het behalen van een aantekening voor de spuitlicentie.

Noordwijkerhout/Noordwijk/De Zilk is met 17 bedrijven (en daarnaast een aantal Noordwijkerhouters met een bedrijf buiten ons dorp) goed vertegenwoordigd op deze beurs en dat is natuurlijk logisch als het Hart van de Bollenstreek. Een flink aantal Noordwijkerhouters laten met hun bedrijven op deze beurs vele technische hoogstandjes zien.

Door de organisatie wordt ieder jaar op verschillende onderdelen standprijzen toegekend, hieronder de volledige uitslag:

Standprijzen 2020:

*
Hoofdprijs
Agrifirm - GMN

* Noviteitenprijs
Intermediar Groep Holland bv

•Toelevering
Crehumus

•Machines standgrootte tot 50 M2
Pink Innovation

•Tractoren
Kraakman Perfors bv

•Drogen, spoelen en ontsmetten        
B&S Watering Systems bv

•Elektronica                        
Maan Machines bv

•Gewasbescherming + Transport    
UniCarriers Nederland bv

•Klimaat en Luchttechniek        
Agratechniek bv

•Machines standgrootte vanaf 50 M2
Gaafstra Oosterwolde

•Verpakken en Smeermiddelen
Twinpack bv

•Speciale combinatie Stands
NWH Jobs Uitzendbureau en Meeuwenoord Groep

Alle deelnemende Noordwijkerhoutse bedrijven (of bedrijven met Noordwijkerhoutse eigenaar)
(klik op de link van de BON-adverteerders voor info):

* A. Geerlings Cultuurtechnisch Loonbedrijf & Machineverhuur

Calpam SMD Olie B.V.

* Jan Smit Tractoren

* NWH Jobs Uitzendbureau

* SERCOM Regeltechniek B.V.

* Wout hogervorst vof Landbouwmechanisatie Intern transport

WMD Mechanisatie

Agro Techniek Holland,  Bandenservice Zuid-West, Kennisplein (Greenport Duin- en Bollenstreek), MAAN Machines & Onderhoud,  Machinefabriek Akerboom, Meeuwenoord Groep, M. van der Poel Dienstverlening, Solar Compleet BV, Tuin en Watertechniek, Twinpack.
 
Foto's BON.