Datum: 26-10-2021 - 23:02
12
feb
'20
Nieuw bestuur NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging).
Geschreven door NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging)

Nieuw bestuur Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV).

Afgelopen januari was er een drukbezochte nieuwjaarsborrel van de NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging). Ditmaal met een speciaal tintje, er werd afscheid genomen van 3 bestuursleden. Monique Verdegaal (Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout) nam afscheid als voorzitter van het NOV. Deze functie heeft ze 3 jaar met veel passie en enthousiasme bekleed, maar het was tijd om het stokje over te dragen. Pieter van der Geest (Speciaal biercafé van der Geest)...

heeft de voorzitters-functie overgenomen. Ook secretaris Marcelle van der Meer en bestuurslid Yvonne Witteman (Lunchroom Arthur) hebben afscheid genomen na jarenlange steun aan de NOV.

Ria Vink (Vink Multimedia) heeft al eerder het penningmeesterschap op zich genomen. Helaas is de functie van secretaris van het NOV door overplaatsing naar een nieuw filiaal voor Bram Gras (Albert Heijn) toch weer vacant, hopelijk wordt deze vacature weer snel ingevuld. Danique Vogels (Bed & Breakfast de Raetskamer) neemt de bestuursfunctie van ledenadministratie over.

Blijvende bestuursleden Erik Heemskerk (Restaurant To Meat bij de buren) en René Vijlbrief (Mix Noordwijkerhout), Richard Vink (Vink Multimedia) (niet op de foto) en Suzanne van Gelderen (Suzanne's Feestshop) maken het bestuur van de NOV (Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) compleet.

Naast het afscheid werd ook stilgestaan bij het jaar 2019 met alles wat het NOV bereikt heeft dit jaar en gekeken naar 2020. Ook het nieuwe jaar wordt hopelijk weer een fantastisch met vele activiteiten in het dorp en een goede samenwerking tussen de vier kernen van de nieuwe gemeente Noordwijk. Na geproost te hebben op het nieuwe jaar, werd er een heerlijk ‘walking dinner’ verzorgt door Brownies & Downies.

Foto's BON. Foto 1 > wisseling van voorzitter > Monique en Pieter en foto 2 van het nieuwe bestuur.