07
jan
'20
480 deelnemers bij indoor tennistoernooi TC Frijlink in Noordwijkerhout.
Geschreven door TV De Boekhorst

480 deelnemers bij indoor tennistoernooien TC Frijlink.

Ook dit jaar is in tenniscentrum Frijlink Noordwijkerhout het sportieve jaar 2019 met drie drukbezochte indoor tennistoernooien succesvol afgesloten. In de laatste week van 2019 en de eerste week van 2020 zijn het kersttoernooi, het 50-plus toernooi en het het ROGG jeugdtoernooi gespeeld. In totaliteit hebben hier 480 deelnemers met veel enthousiasme aan meegedaan. De organisatie van het ROGG jeugdtoernooi was in de deskundige handen...

van de tennisschool Pure en TV de Boekhorst. De vrijwilligers van tenniscentrum Frijlink onder leiding van de toernooileider Tom van de Ploeg hebben het kersttoernooi en het 50-plus toernooi georganiseerd. In de twee weken zijn vele en enerverende tennis partijen in de diverse categorieën en leeftijden gespeeld. De gezelligheid tijdens alle toernooien wordt bij tenniscentrum Frijlink niet vergeten.

Met de optredens van de regionale bekendheid Alex en de Amsterdamse volkszanger Peter Beense gingen de voeten van de vloer en het dak van het tenniscentrum eraf. Voor de deelnemers van het 50-plus toernooi was een gezellige middag georganiseerd. Onder het genot van een drankje en hapje werd er genoten van de coverband The Beards.

Op zondag 5 januari j.l zijn de kersttoernooien afgesloten met de diverse finale partijen. In de finale van de categorie 3 stonden de koppels Nick Broekhof/Dave van Gijlswijk en Thijs Bik/Loukas Wallaart tegenover elkaar. In een spannende 3-set partij ging de overwinning naar het duo Thijs Bik/Loukas Wallaart. 

Na deze finalepartij zijn de finalisten gehuldigd en is het toernooi afgesloten met een grootse verloting onder alle aanwezige deelnemers.

Foto's PR.