Datum: 06-06-2020 - 09:54
07
jan
'20
Met hulp bij het solliciteren naar een nieuwe baan in 2020 in Noordwijkerhout.
Geschreven door GoFranky

Met hulp bij het solliciteren naar een nieuwe baan in 2020.

Wellicht bekend is dat de Noordwijkerhoutse Irene van GoFranky zich richt op het bieden van ondersteuning aan organisaties als het gaat om het verstrekken van HR (Human Resources) advies, het vinden van nieuwe medewerkers of het vlottrekken van de samenwerking binnen teams. Gezien haar eigen ervaringen bij sollicitaties heeft zij een nieuwe ‘tak-van-sport’ ontwikkeld: zij is de career-agent van mensen die op zoek zijn naar een andere baan of werkomgeving...

Sta je bij het UWV ingeschreven, dan kun je beschikken over een loopbaancoach. Ook grotere bedrijven hebben vaak een loopbaancoach waar je voor sollicitatie adviezen terecht kunt. Maar anderen die zich op een nieuwe werkkring aan het oriënteren zijn, moeten het vaak zelf maar uitzoeken.

• Word je te vaak teleurgesteld, omdat je wellicht een bepaalde leeftijd hebt bereikt?
• Word je dagelijks gebeld door (detacherings-)bureaus die je de meest prachtige banen aanbieden, maar hun commerciële succes boven jouw belang stellen?
• Heb je in de afgelopen jaren de verkeerde keuzes gemaakt, om toch maar aan het werk te blijven, maar word je zachtjes aan een beetje ongelukkig?
• Wil je eens klankborden om te weten te komen waar je capaciteiten precies liggen?

Voor een antwoord op al deze vragen stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan wordt zij jouw persoonlijke ‘career-agent’.

Op de pagina met vacatures op Blik op Noordwijkerhout, vind je voor een kandidaat van GoFranky nu een vraag naar een vacature. Een organisatie met een dergelijke vacature kan dit laten weten via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . En wie weet ben je snel een nieuwe en gemotiveerde medewerker rijker.