Datum: 13-08-2020 - 01:09
03
jan
'20
Carnavalsvereniging De Kaninefaaten gaat het nieuwe jaar muzikaal goed beginnen in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Carnavalsvereniging De Kaninefaaten gaat het nieuwe jaar muzikaal goed beginnen.

Op zaterdag 11 januari opent De Schelft het feestplein voor het Carnavalsliedfestival, wat dit jaar in een heel nieuw muzikaal jasje is gestoken. De samenwerking met de Harpe Davids tijdens ‘Maestro' vorig jaar smaakte naar meer. Dit jaar is er dus weer een mooie muzikale samenwerking met deelnemers van het Carnavalsliedfestival die strijden om 'De carnavalshit van 2020' en de geweldige live muziek van de Harpe Davids. Op deze avond zal het orkest...

feest- en meezingnummers spelen waar een ieder onder het genot van een drankje lekker met mee kan zingen of swingen. Dit afgewisseld met oude, vertrouwde en hopelijk ook veel nieuwe gezichten, welke met een eigen geschreven tekst op één van de feestnummers de strijd aangaan om de carnavalshit van 2020 te scoren.

Dus voor wie zin heeft in een gezellige avond….de Schelft zal om 20:00 uur haar deuren openen van het speciaal opgezette feestcafé. Het belooft een bomvolle avond vol meezing gezelligheid worden!!! De entree is gratis dus geen reden om thuis te blijven. Tot 11 januari!!!