Datum: 03-07-2020 - 18:54
03
jan
'20
Rina Alberts uit Noordwijkerhout mag na een werkzaam leven in de zorg gaan genieten van een welverdiend pensioen. (foto's)
Geschreven door Collega's Buurtzorg NWH

Rina Alberts mag na een werkzaam leven in de zorg gaan genieten van een welverdiend pensioen. (foto's)

Vandaag was het eindelijk zover, Rina Alberts haar laatste werkdag en dan mag ze nu gaan genieten van een welverdiend pensioen. Rina is begonnen in het AZL (voormalig LUMC) in samenwerking met Zuidwijk, daar heeft ze haar opleiding gevolgd. In 1971 heeft ze haar diploma ziekenverzorgende gehaald. Rina heeft vervolgens in Tiel in het ziekenhuis gewerkt, daarna weer in Leiden....

Toen de kinderen klein waren heeft ze ook nog tijdelijk als huishoudelijke hulp gewerkt. In 1994 maakte Rina de overstap naar de thuiszorg. Ze begon toen bij Rijn-Duin en Bollenstreek (voormalig Marente) waarvan de laatste 10 jaar bij Buurtzorg Noordwijkerhout. Rina heeft altijd met veel plezier gewerkt, had een neus voor het ‘niet pluis gevoel’ en is een zeer gewaardeerde collega.

Rina heeft naar deze dag toegeleefd, het is wel heel vreemd nu het zover is, maar haar lichaam vind het wel prima zo. Rina kan terugkijken op een leuke werkzame periode als wijk-ziekenverzorgende. Vrijdag 3 januari was haar laatste werkdag en kreeg ze namens alle cliënten en collega’s een enorme bos bloemen met daaraan persoonlijke wensen voor onze Rina.

Foto's PR. Foto boven links Buurtzorg-college Edith van Egmond en recht pensionada Rina Alberts.