02
jan
'20
Prinsenpaar Kaninefaaten neemt net als 2000 andere deelnemers een verfrissende Nieuwjaarsduik. (foto's 2 duiken)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Nieuwjaarsduik voor Prinsenpaar Kaninefaaten en 2000 andere deelnemers. (update foto's+filmpjes bij vuurtoren en Langevelderslag)

De twee traditionele nieuwjaarsduiken in Noordwijk waren koud maar wel druk bezocht. Op beide locaties waren rond de 1000 deelnemers die een sprong in het koude water durfden te wagen. Onder de deelnemers ontdekten wij ook het Prinsenpaar der Kaninefaaten Prins ConfetSchie en Prinses Power!, die samen met hun adjudanten een verfrissende duik namen...

Toegejuicht door vele toeschouwers trotseerden alle deelnemers de kou en namen een duik of staken een grote teen in het water en renden snel weer terug naar de warme badjas. Op beide locaties stond er warme chocolademelk, soep en glühwein klaar om weer lekker op te warmen. De reddingsbrigade stond paraat in en om het water om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat er geen ongelukken zouden gebeuren. 

Foto's in de fotogalerij Blik Op Noordwijk

Update 2-1-2019 linkjes voor nog meer foto´s en filmpjes.

* Foto's JP/Snapshot: strand vuurtoren en Langevelderslag. 

* Foto's en filmpje NewYearssplash: strand vuurtoren.

* Filmpje Leidsch Dagblad: strand vuurtoren.

* Foto´s Richard van Egmond via Facebook: strand vuurtoren en Langevelderslag.

* Foto´s Marcel Verheggen via Facebook: strand vuurtoren en Langevelderslag.

Heeft u ook nog een linkje naar foto's/filmpje van 2020, dan vernemen we dat graag van u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..