Datum: 28-09-2021 - 01:10
29
dec
'19
S.O.P. neemt op vrijwilligersbijeenkomst na 45 jaar afscheid van Tonny Geerlings in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam

S.O.P. neemt op vrijwilligersbijeenkomst na 45 jaar afscheid van Tonny Geerlings (foto's)

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst van de S.O.P (Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam) is er afscheid genomen van Tonny Geerlings (zie foto 1). Tonny is 45 jaar lang vrijwilligster geweest, eerst bij de Stichting Huisvesting Bejaarden en later bij onze Stichting. Naast haar vaste taken was zij ook altijd bereidt om in te vallen op welk tijdstip dan ook. Je kwam nooit voor niets naar de zaal, ook als de deur gesloten was kon je bij Tonny de sleutel ophalen....

Een paar jaar geleden werd zij ernstig ziek, maar knapte weer op en kwam schoorvoetend vragen of zij weer als vrijwilligster aan de slag kon. Wat wij uiteraard toegestaan hebben. Helaas kwam zij afgelopen zomer bij een uitstapje van de KBO te vallen en brak haar heup, maar ook dit genas gelukkig. Nadat ze in huis nog een aantal malen gevallen was, zag zij in dat het vrijwilligerswerk teveel ging worden.

Als afscheidscadeau kreeg ze samen met haar man een cadeaubon van restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout aangeboden en werd haar ook een prachtig boeket bloemen overhandigd. Namens het S.O.P. nogmaals hartelijk dank voor je jarenlange trouwe inzet.

Zo vlak voor de kerstdagen waren de vrijwilligers van de S.O.P. voor deze gezellige vrijwilligersbijeenkomst uitgenodigd. Nagenoeg alle vrijwilligers waren aanwezig en het bestuur had voor een heerlijk buffet gezorgd. Na afloop werd iedereen verrast met een kerstpakket van de Wereldwinkel.

Foto's PR.