Datum: 16-05-2022 - 19:59
09
jan
'20
Alzheimer Café Noordwijkerhout en Teylingen in Munnekeweij.
Geschreven door Alzheimer Café

Alzheimer Café in Munnekeweij thema: De mantelzorger aan het woord.

Maandag 13 januari start het Alzheimer Café in de Tuinkamer van Munnekeweij het nieuwe jaar. De mantelzorger zal hierin centraal staan. Voor de pauze heeft gespreksleider Linda Eleveld dan ook een gesprek met een ervaren mantelzorger Diny Mingers-Hexspoor. Vragen over haar ervaringen staan centraal. Hoe merkte u dat uw partner dementie kreeg? Hoe reageerde uw omgeving hierop. Wat heeft u geholpen in uw zorg voor uw man, en wat niet....

Wat betekent dit voor uw relatie? Heeft u steun gekregen? Na de pauze is de gelegenheid om vragen te stellen en om ervaringen te delen. We hopen op deze manier u de gelegenheid te geven elkaar steun te geven en tips uit te wisselen.

Tijdens deze avond wordt de muziek verzorgd door het Duo Carmen. Zij zullen voor het programma, in de pauze en na het tweede deel ons meenemen in hun muzikale wereld. De trouwe cafébezoeker kent ze, met hun vrolijke zang, viool en gitaarspel. Een gift heeft het mogelijk gemaakt, hen hiervoor te benaderen.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Het Alzheimer Café opent om 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Adres: Tuinkamer Topaz, Munnekeweij. Via Antiqua 25. Noordwijkerhout. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Meer informatie kunt u krijgen van Wil van der Kwaak. Tel 06-46033996.