Datum: 06-07-2020 - 07:52
23
dec
'19
Jubileum uitzendbureau NWH Jobs in Noordwijkerhout.
Geschreven door Han´s on Board

Jubileum uitzendbureau NWH Jobs.

Al 12,5 jaar is NWH Jobs een betrouwbare partner in het werven en uitzenden van flexibel en gemotiveerde arbeidskrachten. Wij zorgen voor de juiste match tussen werkgever en werknemer op elk gewenst moment. In de beginjaren voornamelijk gericht op de agrarische sector, maar inmiddels actief in veel meer branches als logistiek, productie en techniek. Door mee te gaan met de tijd hebben wij onze website in een nieuw jasje gestoken....

Hierin laten wij in één oogopslag duidelijk naar voren komen wat wij voor zowel de werkgever als uitzendkracht kunnen betekenen. Uiteraard voorzien van onze aangepaste huisstijl. Door de gebruiksvriendelijke werkwijze zijn wij goed vindbaar en benaderbaar. Bovendien is de website meertalig en volledig “responsive” en werkt op tablet, desktop en mobiel. Neem een kijkje op onze nieuwe website: www.nwhjobs.nl.

Onlangs hebben wij in het blad INTO Business ook een interview gegeven over onze visie op het thema “Grenzeloos ondernemen”. Lees hier het hele verhaal, klik hier.

Foto PR. Dennis en Jacco van Wieringen > NWH Jobs.