Datum: 14-08-2020 - 02:34
22
dec
'19
Bezinnen en bezielen in het 'Labyrint' langs zee met Nel Hogervorst in Noordwijk en Noordwijkerhout.
Geschreven door Palliam Centrum voor zingeving & levenskunst

Sluit dit jaar positief af met een 'Labyrint' langs zee met Nel Hogervorst.

Op dinsdag 31 december kan je met Nel Hogervorst voor de allerlaatste keer van dit jaar het labyrint langs zee wandelen. Zo’n labyrint staat voor loslaten, ontvangen en toelaten. Het is geen verwarrend doolhof, maar een getekend pad langs de vloedlijn dat in een spiraal naar het eindpunt leidt. Het is de weg van buiten naar binnen waarmee je jezelf herinnert aan wie je nu echt bent. Daarna is het de weg van binnen naar buiten....

Om uit te komen bij wie je in essentie wilt zijn. Je hoeft dus niet naar de weg te zoeken en je bereikt altijd je doel. Daardoor komen je gedachten tot rust wat maakt dat je beter kunt ontspannen. In een labyrint is niets opgelegd. De wandeling helpt om los te laten wat weg kan en er ontstaat ruimte om je grenzen te verleggen.

De start is om 13.30 uur met een kop koffie of thee bij restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 in Noordwijk. Daarna ga je lopend of fietsend naar het strand (1 km) voor het labyrint. Inschrijven kan via www.palliam.nl Deelname € 10,- (incl. twee consumpties).

Foto Palliam.