Datum: 01-10-2020 - 03:54
21
dec
'19
ODI toneelstuk 'Spokenspektakel' voor basisschool publiek in Noordwijkerhout.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

ODI toneelstuk 'Spokenspektakel' voor basisschool publiek.

ODI neemt de kinderen mee naar Schotland. Heb jij je koffer al gepakt? Een vervallen kasteel in de Schotse Hooglanden. Dat is het decor van het familie toneelstuk 'Spokenspektakel' van Toneelvereniging ODI geschreven door ons eigen ODI lid Rob Maayen. In het kasteel spookt al zo’n 300 jaar de geestenfamilie McDonald rond. Gaat daar verandering in komen? Ze krijgen bezoek van een advocaat en een sluwe projectontwikkelaar. Dan is de geest uit de fles...

Het komt van kwaad tot erger. Er doen 4 debutanten mee. ODI is ook heel blij met de 2 gastspelers Hans de Jong en de 12 jarige Lenka Scheenstra. Zij neemt de rol van spookje junior op zich. Er wordt hard gerepeteerd onder leiding van regisseuse Chantal Witteman.

TIP: Een jarige Job? Het stuk is ook heel leuk als uitje voor een verjaarspartijtje. Spelletjes met een Schots tintje, Schotse knutsel of pannenkoek……. Of toch liever een Spokenthema. Alvast veel plezier. De uitvoeringen zijn op zaterdagmiddag 18 en zondagmiddag 19 januari 2020 in De Schelft. En op zaterdagmiddag 25 januari 2020 in De Duinpan. Aanvang: 14:00 uur, zaal open: 13:30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,- bij Suzanne’s Feestshop of Boekhandel Wagenaar & van Halem beide in de Havenstraat te Noordwijkerhout. M-Kappers in de PJ Warmerdagstraat 23, De Zilk en Drogisterij Letschert, Hoofdstraat 37 te Hillegom.

Ook kunnen kaarten via de website gereserveerd worden en afgehaald en betaald worden aan de verenigingstafel bij de zaal. LET OP: Er hoort weer een leuke kleurplaat bij waarmee je een prijsje kunt winnen. Deze kan je ook downloaden van de ODI website.

Foto PR.