Datum: 02-07-2020 - 12:02
16
dec
'19
Drinkebroeders 'Actie KIKA' Après Ski Feest met Alex en de Party DJ´s in Noordwijkerhout.
Geschreven door Drinkebroeders

Drinkebroeders 'Actie KIKA' Après Ski Feest met Alex en de Party DJ´s.

Het Apres Ski Feest van de Drinkebroeders tbv Alpe d´Huzes was zo´n geweldig feest, waarbij vele feestvierders direct zeiden: “Volgend jaar weer!”. En voor je het weet zijn we een jaar verder. Een jaar waarbij wij als Drinkebroeders uiteindelijk € 36.000,- bij elkaar hadden opgehaald voor het KWF. Voor 2020 pakken wij Drinkebroeders het wat “kleiner” aan. Namelijk ÉÉN feest, waarbij de opbrengst gaat naar de kleineren onder ons, kinderen kankervrij KiKa....

KiKa zorgt voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.
 
Op zaterdag 8 februari organiseren wij tussen 16:00 en 20:00 uur een Après Ski Feest tbv KiKA. Het feest wordt gehouden bij Como & Co aan het Oosterduinsemeer. Het wordt weer een echt après ski feest met zanger Alex en de Party DJ’s. Trek je skikleding aan, samen met een windscherm van strobalen en indien nodig heathers, zal je het niet koud krijgen. En mocht het regenen, dan staan we altijd droog onder de mega partytent.

Een toegangskaartje voor het Apres Ski Feest is € 35,- dit is inclusief onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Tevens is broodje braadworst inbegrepen en een kom heerlijke erwtensoep. Heb je nog meer honger of trek in een sterk borreltje, dan kun je dit ter plekke kopen. Per toegangsbewijs gaan we € 15,- naar KiKa overmaken. Dit is mogelijk omdat we vanuit allerlei kanten medewerking krijgen.

De eerste 100 kaarten zijn al verkocht. Ben jij er ook bij? De kaarten kun je kopen bij één van de Drinkebroeders of bij Vink multimedia in de Havenstraat.

Poster Drinkebroeders.