15
dec
'19
294 kavels zorgen weer voor topopbrengst kerstveiling VVSB. (update persbericht+foto's)
Geschreven door VVSB commissie kerstveiling

294 kavels zorgen weer voor topopbrengst kerstveiling VVSB. (update persbericht+foto's)

Gisterenavond 14 december organiseerde VVSB weer hun jaarlijkse kerstveiling op sportpark de Boekhorst, dit keer in de kantine, die was omgetoverd in een sfeervolle hal geheel in kerstsfeer. Waar de opbrengst nog afgelopen jaar € 73.500, - was, kwam nu de cheque omhoog met het bedrag € 81.000 een geweldig resultaat voor de club. Voorafgaand aan de veiling werden de beste lotenverkopers verrast met een mooi cadeau van hun favoriete voetbalclub...

te weten 1e Bryan, 2e Kay en 3e Kim. Bij de veiling zelf waren er 294 kavels ingebracht en de kavels werden door veilingmeesters Jaap Meiland en Dick Bader aan de man gebracht in een razend tempo. 

Zo waren er speciale items waaronder: Walking Diner bij Brasserie Op Dorp voor 90 personen en een Tennistoernooi voor 95 personen geheel verzorgd wel de uitschieters in de lijst. Maar ook het weekendje naar Kopenhagen staat ook altijd garant voor een mooi bedrag.

Ook de rondvlucht boven Noordwijkerhout, het zweefvliegen en de diverse kaarten voor bijvoorbeeld Najib en Youp van het Hek op weer een mooi bedrag op. En uiteraard de vele dinerbonnen vonden gretig aftrek. Ook diverse Vipkaarten voor voetbalwedstrijden van Ajax, PSV, Feyenoord, Den Haag, Heerenveen en AZ vlogen de deur uit.

De voorzitter Arjan Broekhof was erg blij met de opbrengst van de veiling en bedankte de aanwezigen voor hun steun aan de club, en bedankt de mensen van de kerstveilingcommissie voor hun geweldige inzet!

De opbrengst van de kerstveiling is voor VVSB een belangrijke bijdrage in de begroting om elk jeugdlid en iedere recreant te kunnen voorzien in onze teamsport en ook uiteraard een reserve potje voor de nieuwbouw van het sportpark.

De uitslag van de loterij komt vanaf dinsdag op de website van VVSB te staan en ook op de facebookpagina van VVSB.

Foto VVSB commissie kerstveiling.